Ga jij mee op zorgsafari in Zwolle?

01-05-2019

Vind jij het belangrijk dat onze gemeenteraadsleden weten hoe jouw leven in Zwolle eruit ziet? Welke regels en procedures jij dagelijks tegenaan loopt die het leven niet makkelijker en zeker niet leuker maken? Maar vooral ook welke kansen jij ziet om te zorgen dat het leven voor jou en je mede-inwoners van de stad Zwolle beter, mooier en leuker wordt? Dan is dit je kans!

Inkijkje

We zoeken mensen die in contact willen komen met leden van de gemeenteraad Zwolle. Je wordt gekoppeld aan een gemeenteraadslid en trekt een poosje met elkaar op. Het is de bedoeling dat je minimaal één dagdeel met de ander optrekt en elkaar een inkijkje geeft in je leven. Om zo met elkaar in verbinding te komen en te delen wat elkaars kansen, mogelijkheden en uitdagingen zijn. Op die manier brengen we jouw wereld en die van de gemeente en zorg dichter bij elkaar.

Zelf bepalen

Op dinsdag 21 mei is er een gezamenlijke start waar gemeenteraadsleden zichzelf presenteren en jij iemand mag kiezen met wie je op wilt trekken. Op deze avond maak je dan ook twee vervolgafspraken: één waarbij de ander met jou meegaat en één waarbij jij met hem of haar meegaat. Hoe jij je belevenissen wilt delen mag je helemaal zelf bepalen. Je kunt kiezen voor een een vlog, blog of een andere manier die bij je past. 

In oktober komen we weer bij elkaar en delen we onze ervaringen.

Wat: startavond Zorgsafari met gezamenlijke maaltijd
Wanneer: dinsdag 21 mei vanaf 17:00 uur
Waar: Stchting Focus, Zerboltstraat 63

Doe je mee?! Geef je op via de link: www.viaa.nl/evenement/zorgsafari-in-zwolle/ 
graag vermelden van welke organisatie je begeleiding ontvangt 

P.S.: Dit is een vervolg op het Keukentrapdebat van vorig jaar: facebook.com/keukentrapdebat2018

Reageren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn.