Aantal aanmeldingen voor Talento Forza overtreft verwachtingen

06-05-2019

Talento Forza, het talentenpodium van RIBW GO mag zich verheugen in een grote populariteit. Zo groot, dat er momenteel meer belangstellenden zich hebben aangemeld dan er plaatsen beschikbaar zijn.

Talento Forza is een activiteit waarbij mensen de mogelijkheid krijgen om hun (muzikale) talenten te ontwikkelen en tentoon te stellen. Tijdens de oefenavonden en uitvoeringen staan ook ontmoeting en integratie centraal. Door middel van muziek inspireren deelnemers van Talento Forza elkaar en hervinden ze hun eigen kracht.

Wachtlijst

Projectleider Peter ten Have is enerzijds verheugd over de grote belangstelling maar beseft dat het vervelend kan zijn voor mensen die ook graag aan Talento Forza willen deelnemen. 'Maar iedereen die zich wil aanmelden kan dat gewoon blijven doen' zo benadrukt Peter. Wel zullen aspirant-deelnemers tijdelijk op de wachtlijst worden geplaatst. Zodra er plek is kunnen ook zij aan Talento Forza deelnemen. ‘Het is jammer dat we mensen even moeten laten wachten, maar het is niet anders’, aldus Peter, die anderzijds wel blij is met het grote succes van Talento Forza.

Iedereen die belangstelling heeft om mee te doen kan zich aanmelden bij talentoforza@ribwgo.nl

Reageren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn.