De Herberg krijgt toiletartikelen van Britse punkband

27-11-2018

Tijdens het huiskameroptreden van Ferocious Dog in de Hedon in Zwolle zijn ontzettend veel toiletartikelen gedoneerd. De Britse folk- en punkband Ferocious Dog organiseerde rondom hun optreden op zondag 25 november in Hedon een inzamelingsactie voor de Zwolse daklozenorganisatie De Herberg. 

De band is zeer begaan met het lot van minder bedeelden in de samenleving. Daarom houden zij tijdens al hun concerten altijd een zogenaamde Food Drop. Dit is een inzamelingsactie voor lokale voedselbanken of, ook in dit geval, lokale daklozen organisaties. 

Omdat Ferocious Dog ook van Nederland is gaan houden, willen zij deze traditie hier graag voortzetten. Voor hun optreden in Zwolle was de keuze gevallen op lokale organisatie De Herberg. De Herberg had aangegeven dat ze vooral (en alleen) heel erg geholpen zijn met toiletartikelen, zoals scheermesjes, scheerschuim, tandpasta, tandenborstels, zeep, shampoo en deodorant.

En dat hebben ze geweten. Tassen vol met toiletspullen werden meegebracht door de bezoekers. 

Als klap op de vuurpijl mochten ook nog eens 30 gasten van de Herberg naar het concert. Al met al een zeer geslaagd evenement.

Reageren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn.