Swingende Talento Forza in Zwolle druk bezocht

05-12-2017

Donderdag 30 november was het weer zover. Er werd weer een talentvolle avond georganiseerd in café Sally O'Briens door de RIBWGO met ondersteuning van de band Martin & The Old Cocks. Talento Forza is een open podium, waar cliënten elkaar kunnen verbinden door muziek, poëzie, theater, cabaret en dj’s.

Het publiek werd deze avond weer vermaakt door muzikanten, artiesten en dj’s die zich hadden opgeven voor Talento Forza.  De avond werd om 20:30 uur geopend door presentator Rutger Scholte ter Horst. Hij wist met zijn enthousiasme en het houden van interviews onder de artiesten, het publiek te vermaken. Er waren onder meer nummers te horen van Anouk en Elvis Presley, vertolkt door onder meer Hans, Remy en Jos. 

Talento Forza is een initiatief van de Centrale Cliëntenraad. Cliënten, begeleiders en vrienden genieten hier samen van de optredens. Meerdere keren per jaar slaagt de organisatie van Talento Forza erin, om onder de coördinatie van Peter ten Have, een verrassend programma samen te stellen. Ook deze avond werd druk bezocht, een van de gasten was onder meer Jeroen Collette, interim-bestuurder RIBW GO. 

De volgende Talento Forza wordt weer gehouden in Irish Pub Sally O’Briens op donderdag 29 maart 2018. Mocht je belangstelling hebben voor deelname aan Talento Forza, of je hebt informatie nodig, meld je dan aan via talentoforza@ribwgo.nl en je krijgt een uitnodiging voor een gesprek. De eerste oefenavond in voorbereiding op de Talento Forza van 29 maart is gepland op donderdag 11 januari. 

Reageren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn.