Arjan Brandsma virtuoos in Talento Forza

05-04-2018

Donderdag 29 maart was het weer zover. Er werd weer een talentvolle avond georganiseerd in café Sally O'Briens door de RIBWGO met ondersteuning van Deze keer met medewerking van Arjan Brandsma, kwartfinalist van de Grote Prijs van Nederland. Talento Forza is een open podium, waar cliënten elkaar kunnen verbinden door muziek, poëzie, theater, cabaret en dj’s.

Het publiek werd deze avond weer vermaakt door muzikanten, artiesten en dj’s die zich hadden opgeven voor Talento Forza. De avond werd om 20:30 uur geopend door presentator Rutger Scholte ter Horst. Hij wist met zijn enthousiasme en het houden van interviews onder de artiesten, het publiek te vermaken. Er waren onder meer nummers te horen van Golden Earring, Radiohead, Maghan Trainor, Skunk Anansie, vertolkt door de Talento Forza band en jazz improvisaties van Hielke en Henk. Arjan Brandsma sloot zich aan bij de Talento Forza band en zong tot slot nog een aantal eigen nummers zoals Vunerable en Oakland.

Talento Forza is een initiatief van de Centrale Cliëntenraad. Cliënten, begeleiders en vrienden genieten hier samen van de optredens. Meerdere keren per jaar slaagt de organisatie van Talento Forza erin, om onder de coördinatie van Peter ten Have, een verrassend programma samen te stellen.

De volgende Talento Forza wordt weer gehouden in Irish Pub Sally O’Briens op donderdag 31 mei 2018. Mocht je belangstelling hebben voor deelname aan Talento Forza, of je hebt informatie nodig, meld je dan aan via talentoforza@ribwgo.nl en je krijgt een uitnodiging voor een gesprek. 

Reageren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn.