Nieuwjaarsmarkt RIBW GO

19-02-2018

Het was dinsdag 9 januari om 13.00 uur al gezellig druk bij de Leeren Lampe in Raalte. De hele middag was het een komen en gaan van mensen. Ruim 700 collega’s, partnerberaadsleden, leden van de naastbetrokkenenraad en vrijwilligers kwamen naar Raalte voor de nieuwjaarsmarkt van RIBW GO. Op deze sfeervolle markt was er voor elk wat wils. Daarnaast was er ruim gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten met collega’s en andere bekenden. Cliënten die regelmatig optreden in Talento Forza in Zwolle, zorgen voor de muzikale omlijsting tijdens de nieuwjaarsmarkt.

Ina Huesken (Raad van Bestuur) heet de aanwezig van harte welkom. “Dit jaar hebben we gekozen voor een ander concept dan een kerstborrel of een nieuwjaarsbijeenkomst. RIBW GO heeft eigen regie hoog in het vaandel staan. Vandaar de keuze voor een nieuwjaarsmarkt, waar iedereen zijn eigen geschenkenpakket kan samenstellen.”

“We hebben een turbulent jaar achter de rug,” blikt Ina terug. “Er is veel gebeurd en medewerkers hebben hard gewerkt om de beste zorg voor cliënten te realiseren. Cliënten werken stevig door aan hun eigen herstel. En ervaringsdeskundigen, naastbetrokkenen en vrijwilligers hebben elk op hun plek veel werk verzet. Met deze nieuwjaarsmarkt willen jullie daarvoor allemaal heel hartelijk bedanken. Mensen die niet in de gelegenheid waren hier aanwezig te zijn, krijgen in de loop van januari een mooi pakket thuisbezorgd.”

“De inzet en motivatie zijn groot. Soms gaan dingen niet even goed. Dan is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Zo kunnen we van betekenis blijven, ook het komende jaar. Ik wens jullie een betekenisvol en mooi 2018 toe, met de wens dat we met elkaar in verbinding blijven!”

Reageren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn.