Welkom bij Bureau KiK - Krachtig in Herstel

Herstel, hoe doe je dat?

Waar begint je herstel? Het kan beginnen met het besef dat je het anders wilt. Dat je leven wat je op dit moment leidt, niet het leven is wat je zou willen. Het zou zelfs zo kunnen zijn, dat je het leven ervaart als een surrogaat leven. Het is iets geworden, maar het is bij lange na niet datgene waar je van droomde. Je doet je best met dat wat er op je pad komt, maar het is leven bij de dag. Het gevoel dat je er invloed op hebt, is lang geleden.

Ook kan je herstel beginnen omdat je iemand ontmoet die het anders heeft gedaan. Iemand waarvan je denkt: "Zo zou ik het ook wel willen kunnen". Deze persoon vormt misschien zelfs een voorbeeld voor je, waar je je aan op zou kunnen trekken. Maar ook dan gaat het niet van zelf.

Herstellen begint met een vorm van educatie

Je wilt iets anders doen en daar moet je wat voor leren. Daar heb je vaardigheden voor nodig. Met de herstelgerichte activiteiten van Bureau KiK zou je daarmee een start kunnen maken. Bureau KiK is gericht op het aanbieden van herstelgerichte activiteiten voor alle cliënten van RIBW GO en ook voor mensen buiten RIBW GO. Het streven is om de activiteiten zo lokaal mogelijk aan te bieden.

Direct aanmelden of vragen?

Voor meer informatie, stuur een mail naar opgaveherstelcursussen@ribwgo.nl

De gratis herstelvoucher is tot en met eind 2019 geldig.
Ben je geen cliënt bij RIBW GO? Ook dan ben je van harte welkom om één of meer trainingen/activiteiten te volgen bij Herstelacademie KiK.

We begroeten je graag.